Care sunt nevoile noastre?

Un Centru Alternativ la Educație unde copii și tineri cu diverse afecțiuni să beneficieze de intervenție actuală astfel încât prin programele oferite să îi ajutăm la dezvoltarea abilităților de comunicare, abilitaților cognițive, sociale și emoționale pentru o integrare cât mai rapida și de succes în familie, școală și comunitate.

Ne dorim un loc unde putem dezvolta abilități de comunicare funcțională, abilitați socio-emoționale și abilități de viață independentă, cât și deprinderi vocaționale care pot facilita integrarea în comunitate și pe piața muncii.

Ce facem?

Bursa Binelui

Pyramid Learning Center oferă servicii de excelență printr-o abordare holistică utilizând principiile analizei comportamentale aplicate și abordarea piramidală a educației, centrată pe nevoia ficărui individ.

Donează

USA Donations

The Pyramid Learning Center offers excellence services through a holistic approach using the principles of applied behavioral analysis and the pyramid approach to education, centered on the needs of each individual.

Donate

Datele de contact

Asociația Pyramid Learning Center

CUI 32730372

Banca Transilvania

Cod swift BTRLRO22

Conturi Bancare

Oradea
Ron:  RO11BTRLRONCRT0245003514
Euro: RO91BTRLEURCRT0245003502
USD: RO95BTRLUSDCRT0245003502

Formular 230 PLC

Susține activitatea centrului

Prin completarea formularului 230, aveți oportunitatea de a redirecționa spre Asociația Pyramid Learning Center pana la 3,5% din impozitul anual datorat.

Fiecare formular completat va susține activitatea din centrul nostru.

Formular 230

Serviciile oferite de noi

Întregul traseu terapeutic este alcătuit dintr-o serie de servicii care sunt relevante beneficiarilor centrului nostru.

Fie că ne referim la Intervenția Comportamentală Individuală, la Intervenția Comportamentală de Grup, la Intervenția Comportamentală la Domiciliu, la Logopedie sau la Intervenția Timpurie, fiecare dintre acestea necesită investiții în materiale de calitate.

Astfel, resursele adunate sunt îndreptate înspre ceea ce este benefic și esențial.

Donează

Susține un program

Susține centrul PLC

Alte oportunități de implicare

Pe lângă terapia copiilor, există mai multe tipuri de cheltuieli pe care suntem nevoiți să le acoperim în fiecare lună. Printre acestea amintim chiria, salariile psihologilor, utilitățile, consumabilele, mentenanța spațiului, materiale pentru terapie și jucării.

Donează

Explorăm simțurile în natură

Fiecare copil adoră să petreacă timp afară, în natură, în parc. Tocmai de aceea putem să ne folosim de această oportunitate și să îi ajutăm pe copiii din centrul nostru să învețe moduri funcționale în care cele 5 simțuri pot fi explorate.

Ne dorim să amenajăm în curtea centrului un spațiu dedicat plantelor de diferite culori, texturi și mirosuri precum lavanda, pinul, plantele suculente și altele.

Donează

Susține grădina senzorială