Testimoniale

A.M.8 luni de terapie

“În prezent, după 8 luni de terapie, pot spune că parcă este un alt copil, este vesel, dornic să se joace tot timpul, este curios de tot ce este în jurul lui, se joacă cu copiii (așa cum știe el pentru că pe partea de interacțiune socială mai avem de lucrat), ne cere ajutorul ori de câte ori are nevoie, iar datorită terapiei de grup (unde a învățat să se integreze cu copiii și să fie atent la activități) a fost acceptat la o grădiniță de masă, tipică. ”

Ioana Vesrte3 ani de terapie

“A învățat să comunice, întâi mai greu, prin pictograme (PECS), apoi prin cuvinte, propoziții și a reușit să se facă înțeles, să comunice cu cei din jur, să se joace cu alți copii. Munca celor de la PLC a dat roade. Se bucurau împreună cu noi de fiecare reușită a băiețelului, mai ales că el are și o surioară, care suferea din cauza “bolii” lui. Mulțumim terapeuților PLC pentru tot ce au făcut pentru copiii noștri, pentru răbdarea de care au dat dovadă și pentru profesionalismul lor.”

Rareș6 ani de terapie

“PLC este locul unde se caută și se găsește o soluție pentru problemele tale, unde găsești răspuns la toate întrebările pe care le ai. Este locul unde copilul nostru a primit glas și vorbele lui au început să aibă sens. Aici a învățat să spună mama, tata și multe alte cuvinte pe care abia așteptam să le auzim. Azi, după multă muncă, citim, socotim, am învățat tabla înmulțirii recent și suntem la școala de masă în clasa a II a. Mulțumim familia PLC!”

Luca18 luni de terapie

“Numele meu este Luca și sunt micul îngeraș al lui mamei si marele luptător al lui tata.
Au aflat la scurtă vreme după naștere că lumea mea era alta decât a lor.
Ei au făcut totul pentru mine. Evaluări complexe la sihologi, psihiatri, doctori, terapeuți.
În cele din urmă am ajuns să facem cunoștință cu "mătușa" Lili, care cu ajutorul PECS și a familiei PLC a reușit să creeze o punte între cele două lumi.

V.T.6 luni de terapie

“Eram sceptică în privința terapiei. Am acceptat ca fiul nostru să înceapă terapia de grup la PLC ca să se integreze în grădinița tipică. Ne-am bucurat de modul în care a învățat să comunice cu noi: schimbările comportamentale au fost majore. Am observat că începe să se bucure de lucrurile din jurul lui, că interacționează cu noi, că se bucură de prezența altor copii. A venit și momentul înscrierii la o grădiniță tipică. S-a adaptat destul de repede în noua colectivitate.”

C.S.5 luni de terapie

“Eram sătui să vedem în fiecare zi aceleași comportamente agresive, să vedem aceleași limitări pe care diagnosticul le impunea. Am cerut o evaluare la PLC în urma căreia am înțeles care sunt beneficiile terapiei, inclusiv cum putem noi să îl ajutăm. Consecvența terapiei a adus rezultate satisfăcătoare, inclusiv acum suntem implicați activ în activitățile lui. Suntem mândri de progresul lui. Este un loc unde se schimbă destine!”