Intervenție comportamentală individuală

Intervenția individuală este benefică pentru predarea abilităților noi. Îi ajută pe copii și tineri să dobândească comportamente ce vizează dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților de comunicare, sociale, cognitive și emoționale astfel încât aceștia să poată atinge succesul mai rapid.

Citește mai multe

Intervenție comportamentală de grup

Transferul de informații dintr-un cadru individual de predare la unul de grup este ceea ce îl va ajuta pe copil la o integrare de succes în școală, grădiniță și comunitate.

Citește mai multe

Intervenție comportamentală la domiciliu

Terapia din centru continuă și acasă, respectându-se totodată principiile ABA în toate activitățile desfășurate împreună cu familia. Părinții sunt învățați corespunzător pentru a putea duce mai departe procesul terapeutic, formându-se astfel o echipă puternică între părinți și coordonatori.

Citește mai multe

Intervenție timpurie

Pentru copiii cu autism, aria abilităților sociale este una dintre cele mai grav afectate. Predarea acestor abilități nu se poate efectua decât într-un grup restrâns și cu obiective clare.

Citește mai multe

Logopedie

Logopedia este una dintre metodele clasice și eficiente în tratarea, dezvoltarea și corectarea limbajului vocal. Pentru un progres real este nevoie ca persoana să aibă însușite abilități motrice dar și de imitație vocală, abilități de ascultare și contact vizual susținut. Logopedia este utilizată în numeroase tulburări de limbaj și pronunție.

Citește mai multe